dimecres, 23 de febrer de 2011

EL PROJECTE I LES EMOCIONS

LES EMOCIONS FORMEN PART DE LA NOSTRA VIDA, I DEPÉN DE COM ES TROBEM I D'ALLO QUE ENS PASA EL NOSTRE CARACTER CANVIA.
PER AIXÓ, AVUI PER ACABAR EL NOSTRE PROJECTE HEM PARLAT DE LES EMOCIONS.
QUAN ESTEM CONTENT O TRISTOS, QUAN PLOREM I PERQUE
HEM VIST QUE PODER ESTAR CONTENTOS I TRISTOS PER MOLTES COSES QUE PASEN AL NOSTRE VOLTANT.
QUE TAMBÉ PODEM PLORAR DE TRISTESA, I MOLTS XIQUETS ENS HAN DIT QUE HAN PLORAT DE TRISTESA O HA SENTIT TRISTOR QUAN ES VA MORIR ALGUNA FAMILIAR, COM LA IAIA.
PERO JO TAMBÉ ELS HE EXPLICAT QUE MOLTES VEGADES PODEM PLORAR D'ALEGRIA, QUAN ENS DONEN UNA NOTICIA MOLT IMPORTANT QUE ENS FICA CONTENTS, COM EL NAIXEMENT D'ALGUN GERMANET.
TAMBÉ HEM PARLAT DE LA POR, I ENCARA QUE ALGU HA DIT QUE NO TE POR A RES PERQUE ES MOLT VALENT, LA POR ES UNA SENSACIÓ QUE TENIM TOTS PER MOLTS VALENTS QUE PENSEM QUE SOM, I PER EXEMPLE MOLTS XIQUETS HAN DIT QUE TENEN POR AL LLOP O A LA FOSCOR.
LES EMOCIONS SON SENTIMENTS I ELS SENTIMENTS SON PERSONALS DE CADA UN DE NOSALTRES.
TAMBÉ HEM VIST QUE MOLTES VEGADES PLOREM PER QUE ALGU AMIC NO VOL JUGAR EN NATROS O PERQUE HEM CAIGUT, I HEM RAONAT DE LA IMPORTÀNCIA DE TINDRE AMICS QUE ENS AJUDEN EN MOMENTS COM AQUESTOS, QUE S'APROPEN I ENS AJUDEN EN EL NOSTRE XICOTET O GRAN PROBLEMA. I HEM FET UNA MICA DE REPRESENTACIÓ DE QUE HEM DE FER QUAN UN AMIC PLORA I NO SABEM PERQUE I QUE HEM DE FER PER AJUDAR-LI A QUE ES TROBE MILLOR.
VOS DEIXE EL LLIBRE QUE HEM UTILITZAT PER PODER PARLAR DELS SENTIMENTS. EL PODEU TROBAR CLICANT EN AQUESTA ADRESSA.
http://www.4shared.com/file/98568823/c24ff945/emociones.html

I QUE TE QUE VORE ELS SENTIMENTS I EL NOSTRE PROJECTE DE LA LLUNA? 
PERQUE TENIM QUE SER CAPAÇOS DE DECIDIR I PENSAR SI ALLÓ QUE FEM A CLASSE ENS AGRADA O NO ENS AGRADA, I AQUESTA DECISIÓ HA DE SER NOSTRA I NO DIR ALLÓ QUE PENSA L'AMIC, SINO EL QUE NOSALTRES PENSEM.
HEM DE PENSAR I DECIDIR SI EL PROJECTE QUE HEM ESTUDIAT ENS HA AGRADAT O NO, PERQUE ENS HA AGRADAT O PERQUE NO ENS HA AGRADAT, I COM ENS HEM TROBAT ESTUDIANT LA LLUNA. 

I ES QUE PRENDRE DECISIONS, VALORAR LA OPINIÓ DE LA RESTA, I PARLAR DE LES NOSTRES OPINIONS ES UNA FORMA DE FER-NOS GRANS.