diumenge, 17 d’abril de 2011

FEM LA MONA DE PASQUA

JA ESTEM A PORTES DE L'ARRIBADA DE LA PASQUA I AVUI HEM SIGUT CUINERS DEL POSTRE TÍPIC DE LA PASQUA: LA MONA DE PASQUA.
EL FORN DE JOSE MARIA ENS HA PORTAT LA BASE PER FER LA MONA I AMB LA AJUDA DE FINA I OLGA HEM COMENÇAT A FER LA NOSTRA MONA DE PASQUA.
PRIMER ENS HEM FICAT EL DAVANTAL, I UNA VEGADA RENTADA LES MANS HEM COMENÇAT A FER AQUEST TÍPIC POSTRE DE PASQUA.
HEM FICAT LA BLONDA I DAMUNT LA MASSA FINS DONAR-LI FORMA, I HEM COMENÇAT EL PROCÉS DE DECORACIÓ DE LA NOSTRA MONA.
PRIMER LA HEM PINTADA EN OU I HEM TIRAT UNA MICA DE SUCRE, I DESPRÉS LA HEM DECORAT AMB CARABASSETS I CONFITS.
FINALMENT LI HEM FICAT L'OU.




I JA TENIM LA MONA FETA, ARA TANT SOLS FALTA PORTAR-LA AL FORN I ESPERAR QUE SIGUEN LES 5 DE LA VESPRADA PER PODER MENJAR-LA.