dimecres, 1 de juny de 2011

ELS COSINS DELS PINGÜINS

HEM CONEGUT A DOS COSINS MES DELS PINGÜINS, EL PINGÜI ADELIA I EL PINGÜI BLAU.

EL PINGÜI ADELIA VIU A LA ANTÀRTIDA, I AQUEST PINGÜI SI QUE FA NIUS, EL QUE PASA ELS QUE VA FURTANT PEDRETES DELS SEUS VEÏNS.
 
EL PINGÜI BLAU, EL MÉS XICOTET DE TOTS TANT SOLS MEDEIX 40 CENTÍMETRES I VIU EN DIFERENTS LLOCS, COM LA ANTARTIDA, TASMANIA I NOVA ZELANDA.
EL PINGÜI BLAU PEL DIA DESCANSA I PER LES NITS SURT A PESCAR.