divendres, 25 de novembre de 2011

KAPIRIFLUSKI, UN DONYET MÀGIC I MOLT ESPECIAL

VOS PRESENTE A KAPIRIFLUSKI UN DONYET QUE HA VINGUT DESDE MOLT LLUNY.
COM JA SABEU LES MESTRES TENIM CONTACTE ESPECIAL AMB MELCIOR, GASPAR I BALTASAR I PER SUPOST AMB EL PARE NOEL.
TOTES LES NITS ELS TRES REIS MAGS CRIDEN PER TELEFON IGUAL QUE EL PARE NOEL, PER PARLAR PERSONALMENT EN MI PER SABER COM ES PORTEN ELS XIQUETS DE LA CLASSE DELS LLEONS.
PERO AQUEST ANY, A MÉS DE PARLAR EN ELLS PER TELEFON, HAN ENVIAT A KAPIRIFLUSKI PER A QUE JO NO VAJA TAN AGOBIADA AMB AQUESTA FEINA.
KAPIRIFLUSKI, VIU A LA CLASSE, S'AMAGA PELS FORATS, ES TANT XIQUETS QUE NINGÚ EL POT VORE, PERO ELL ESTA PER LA CLASSE, PASSEJANT, JUGANT I FINS I TOT MENJAT-SE ALGUN QUE ESMORZAR QUE ALTRE.
A VEGADES S'AMAGA EN LES MOTXILES DELS XIQUETS I AIXINA VIATGA CAP A LES SEVES CASES PER VORE COM ES PORTEN A CASA AMB EL PAPAS. CUIDAET EN LES NEVERES QUE SI ENTRA SE'L MENJA TOT.
A VEGADES S'AMAGA EN LES BUTXAQUES DELS BABIS O PASSEJA PER LES TAULES. L'ALTRE DIA UN POQUET MÉS I LI XAFA UN XIQUET, NO POT PARA QUIET.
L'ALTRE VAN TINDRE UNA XARRADA ELL I JO, PERQUE ES VA MENJAR L'ESMORZAR D'UN XIQUET I CLAR LI VAIG TINDRE QUE EXPLICAR QUE ALLÓ NO ESTAVA BE, ES UNA MICA TRASTO.
DONCS JA SABEU QUI ES KAPIRIFLUSKI, HA VINGUT DE MOLT LLUNY PER ESTAR EN NATROS, JA SABEM QUE ENS TENIM QUE PORTAR BE, PERO NO ARA PERQUE ARRIBA EL NADAL SINO SEMPRE.
DE MOMENT KAPIRIFLUSKI, SE'N VA A DESCANSAR, HA ACABAT LA SETMANA SUPER AGOTAT, ES EL QUE TREBALLAR EN XIQUETS.
BON CAP DE SETMANA!!!!