dijous, 22 de desembre de 2011

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2012!!!!

UN ANY MÉS  LES FAMILIES ENS REUNIM PER CELEBRAR JUNTS EL NADAL, NIT D'ESTAR JUNTS RECORDANT ALS QUE JA NO ESTAN ENTRE NOSALTRES, I DONANT LA BENVINGUDA ALS NOUS.
DOTZE CAMPANADES PER CELEBRAR QUE UN ANY SE'N VA PERO UN ALTRE COMENÇA. UN ANY QUE SEGUR QUE PER A TOTS ESTÀ CARREGATS DE RECORDS, ALGUNS ALEGRES UNS ALTRES UN MICA TRIST.
SE'N VA EL 2011 PER COMENÇAR EL 2012, JO TANT SOLS VULL RECORDAR-VOS A TOTS LA SORT QUE TENIU DE TINDRE UNA FAMILIA, UNS AMICS QUE SEMPRE ESTARAN EN VATROS ACOMPANYANT-VOS EN EL VOSTRE CAMÍ, CAMÍ QUE A VEGADES TÉ OBSTACLES QUE TENIU QUE SALTAR, PERO QUE SEGUR SALTAREU JUNTS.
TENIU LA SORT DE TINDRE AL VOSTRE COSTAT UNS XIQUETS CARREGATS D'IL.LUSIONS, CARREGATS DE SOMNIS I CARREGATS D'AMOR, UN AMOR PER VOSALTRES TANT GRAN QUE NO N'HI HA PARAULES PER DESCRIURE'L.
CUIDE D'ELLS, ACOMPANYEU-LOS EN EL SEU CAMÍ, DEIXEU-LOS VOLAR DE TANT EN TANT PERO MAI PERDEU DE VISTA EL SEU SOMRIURE, LA SEVA NATURALESSA, LA SEVA MIRADA, LA SEVA INGENUITAT. 
EL SEU AMOR NO ES POT DESCRIURE PER QUE SOU PER A ELLS EL MÉS IMPORTANT COM SON ELLS PER A MI.
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2012!!!!

AQUEST ES EL MEU XICOTET REGAL PER A TOTS VOSALTRES.VOS ESPERE DE NOU PER CONTINUAR JUNTS AQUESTA AVENTURA QUE VAREN COMENÇAR FA TRES ANYS.

1 comentari:

Ester ha dit...

Ay Laura! cada vez que pienso en que ya queda menos para que esta aventura que comenzó hace tres años acabe, me entra el sentimiento... cuánto te vamos a echar de menos!!!