dilluns, 30 d’abril de 2012

Malespuçes el pirata de la mar i la búsqueda del tresor pirata

Malespuçes pirata corsari del mar Carib i temut per tots el pirates, ha tingut la mala pota de perdre el seu tresor.
Malespuçes viatjaba amb el seu vaixell quan de sobte es van trobar amb un altre vaixell. Va començar l'abordatge i Malespuçes va guanyar. Amb la victoria va obtindre el tresor i un nou vaixell, pero de sobte, una gran tempesta va arribar al Carib, amb la mala fortuna que el vaixell de Malespuçes va quedar ofegat al fons de la mar, Malespuçes va perdre el seu vaixell, la seva tripulació i el seu tresor, tant sols van quedar ell i el seu lloro Filiberto, que va poder fugint volant.
Ara Malespuçes va desesperat buscant el seu tresor, i gràcies a Filiberto que volant volant, ha arribat fins a la nostra escola i ha descobert un vaixell i una illa, i uns pirates en ganes de trobar tresors.
Malespuçes i el seu lloro Filiberto, volen que aquetos pirates li ajuden a trobar el seu tresor, i com a corsari que es repartira el seu botí amb els pirates.

COMENÇA LA BÚSQUEDA DEL TRESOR PIRATA
Tots junts eixim al pati on fem un rogle molt gran. Llegirem la carta que ens ha deixat Malespuçes i Filiberto, una carta on ens explica com podem ajudar-li a buscar el seu tresor pirata, una búsqueda que no sera gens fàcil, ja que tenim que pasar una serie de proves, si pasem la prova ens conduïra a una altra pista, hem de tindre molt de cura en no perdre, ja que si perdem no tindre dret a la pista i no podrem arribar fins al tresor.
De sobte descobrim que al pati, hi ha un vaixell pirata, una illa que està molt lluny i estem rodejats de mar, cuidaet en el taurons!!!!
De sobte, comença a fer molt d'aire i hem de caminar de cara a l'aire, d'esquema, amb el braços en creu, fins que per fi arribem a la primera pista on trobem una serie d'ordres i un periòdic.
Repartim a cada xiquet una fulla de diaria, i amb la fulla haurem de construïr-nos un barret pirata, després en la resta de pistes, ens dirà que ens fabriquem una espada per poder lluitar amb l'enemic, un parxe, ja que algú pirata ha tingut un xicotet accident, apareix un altre vaixell i el tenim que abordar per tant hem de construir primer boles per poder usar el canons i finalment quan abordem el vaixell unes espades. Hem aconseguit fer-nos amb un vaixell més veloç i amb el paper de diari ens construïm una ullera de llarga distància. Un dels pirates crida: Illaaaaaaaa!!! i tots navegant arribem fins la illa. Ara es el moment de trobar el nostre tresor, que per fi, apareix dins d'una casa abandona.
Tots junts obrim el cofre del tresor, ple de monedes d'or i billets. Com ens va dir Malespuçes que era corsari hem de repartir-nos el botin, per tant decidim que les monedes seran per a nosaltres i deixarem els billets per al Malespuçes.